Bedrijvigheid

Bedrijven en bedrijvigheid te over in Zeist niet alleen het aantal van 6000 bedrijven maar ook de eyecatchers. De KNVB-Campus en de hoofdkantoren van het Wereld Natuur Fonds en de Triodosbank zijn landelijk bekend. Naast dienstverlening kent Zeist ook maakindustrie, zoals bij de wereldwijd bekende orgelpijpenfabriek Stinkens en de Remia fabriek in Den Dolder.

Specialisten

De lijst van genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van Zeist is jaarlijks goed voor verrassingen. Succesvolle specialisten winnen de prijzen. Innovators als Speed Comfort lopen vooruit op het gebied van duurzaamheid. Een sportwinkel als Sunny Camp is bekend in de wijde omgeving vanwege service en kwaliteit. Dienstverlener E-Village is een grote speler is een specialistische markt, onbekend bij de consument, terwijl iedere Nedelander vrijwel dagelijks met de producten van het bedrijf in aanraking komt.

Nieuw

Het Zeister videoproductiebedrijf PenningsMedia maakt bedrijfsfilms in heel Nederland en dus ook voor Zeister bedrijven. Pennings Media innoveert ook, zoals met deze 360 graden beelden. We kennen de 360 graden beelden van Funda en Facebook. Nu is het ook mogelijk om 360 graden beeld op de site van een bedrijf te plaatsen, zoals hier de mooiste zaal van Slot Zeist.

Proeflokaal Brewers
Proeflokaal Brewers

Goed nieuws voor bierliefhebbers in Zeist. De Zeister bier Brouwerij Thorhem opent Proeflokaal Brewers aan het einde van de Slotlaan. Kijk naar de film voor de plannen. Voor de inrichting is een crowdfunding gestart. Info: crowdaboutnow.nl

De Notenwinkel van Zeist in de prijzen.
De Notenwinkel van Zeist in de prijzen.

De Notenwinkel van Zeist is, net als in 2014, verkozen tot de 'Beste Notenwinkel van Nederland'. In 2017 was de winkel "Zeister Ondernemer van ’t Jaar". Dat kan geen toeval zijn. Het zonnige terras met uitzicht op het prachtige kunstwerk ‘Eden' is nog een belangrijke extra.

'Vaasje van Rutte' voor Kramer & van Doorn
'Vaasje van Rutte' voor Kramer & van Doorn

Boekhandel Kramer & van Doorn in Zeist werd door minister Stef Blok van buitenlandse zaken in het zonnetje gezet. De boekwinkel heeft een prominente plek in Zeist in een tijd dat winkels het moeilijk hebben. Sandra en Erik van Doorn kregen van de minister een 'vaasje van Rutte' als symbool voor hun inzet als 'doeners' van Nederland.

Running Zeist
Running Zeist

Veel mensen lopen wel eens hard voor hun gezondheid, maar de meesten vinden het moeilijk om dat regelmatig te doen. Bij RunningZeist vind je groepjes die samen lopen, aangevoerd door de leukste trainer van Zeist (vinden zij zelf...). Zo wordt wekelijks lopen leuk, gezellig en gevarieerd. Kijk maar in dit filmpje wat een plezier ze hebben.Info: www ...

E-Village Zeist
E-Village Zeist

E-Village verstuurt dagelijks 10 tot 16 miljoen e-mails. Dat zijn bijvoorbeeld bevestigingen van boekingen en aankopen. Met dat e-mailverkeer verzameld E-Village data om campagnes te ontwikkelen. E-Village doet dat voor 300 grote bedrijven.

Bernax racesimulator
Bernax racesimulator

Formule 1coureurs bereiden zich voor met zeer geavanceerde race-simulators. Het bedrijf dat die simulators maakt zit aan de Bergweg in Zeist. Bernax Race Simulators won de Rabo innovatieprijs tijdens de verkiezing beste ondernemer in Zeist in 2018.

KNVB Campus, een speciale rondleiding
KNVB Campus, een speciale rondleiding

Iedereen kent Zeist van het KNVB centrum, maar weten de Zeistenaren wel hoe mooi het is sinds de verbouwing van 2016? Hier is niet alleen een rondleiding, maar het is ook nog een heel leuk filmpje.

Alberto Axu Couture
Alberto Axu Couture

Bruidswinkel Alberto Axu Couture is van de drie bedrijven, genomineerd voor de beste winkel 2018 van Zeist, samen met Margriet Bloembinders en Corum Turkse levensmiddelen. Margriet Bloembinders de verkiezing, maar dat maakt de beelden van Alberto Axu Couture niet minder mooi. Kijk naar Alberto en zijn jurken, geniet en zwijmel.

Margriet beste winkel van Zeist 2018
Margriet beste winkel van Zeist 2018

Margriet bloembinders werd gekozen tot de beste winkel van 2018. Kijk hier naar een impressie van de verkiezingsavond met de zeer blije eigenaren Jelle Klinkhamer en Jan Heijmink.

Profile tv commercial met Ron Verkade
Profile tv commercial met Ron Verkade

Ron Verkade van de Zeister ProfiletyreCenter Verkade is de grappigste autobanden-man van Nederland. Daarom heeft Profile hem gevraagd voor een reclame spotje. Dat filmpje was te zien tijdens de WK voetbal wedstrijd Belgie-Frankrijk. Echt tè grappig!

SRO zoekt bedrijfsleider Dijnselburg Zeist
SRO zoekt bedrijfsleider Dijnselburg Zeist

Zwembad Dijnselburg in Zeist bouwt aan een mooie toekomst met een klimbos en vernieuwde horeca, en zoekt daarvoor een creatieve, bevlogen bedrijfsleider. zakelijk.sro.nl

Triodos Bank Zeist
Triodos Bank Zeist

Niet alleen bij station Driebergen wordt gebouwd. Vlak daarnaast, op landgoed De Reehorst verrijst het nieuwe gebouw van de Triodos Bank. Het gebouw is een ontwerp van architect Thomas Rau, die het pand van het Wereldnatuurfonds verduurzaamde en het nieuwe gemeentehuis in Zeist ontwierp. In deze film krijg je een mooi beeld van de plannen en de bou...

Kasteel Kerckebosch Bistoria
Kasteel Kerckebosch Bistoria

Sinds juli 2018 heeft Kasteel Keckebosch, naast een hotel en restaurant, een "bistoria", met een serre die zeven dagen in week open is en, volgens tv-kok Rudolph van Veen, heerlijk eten in een prachtige omgeving.

3D scan Sunny Camp
3D scan Sunny Camp

Hoe vind je de ideale wandelschoen, die perfect bij jouw voeten past? Sportspecialist Sunny Camp maakt een 3D scan van je voeten en zoekt met die gegevens de beste schoen. Nooit meer pijn aan je voeten als je op stap gaat.

Elektrische deelbakfiets
Elektrische deelbakfiets

In Zeist kun je een elektrische deelbakfiets lenen. Zo kun je zonder gebruik van een auto toch zware spullen vervoeren. De deelbakfietsen staat op verschillende plaatsen in Zeist en zijn te gebruiken via een app.

Hoofdkantoor Wereld Natuurfonds Zeist
Hoofdkantoor Wereld Natuurfonds Zeist

Het hoofdkantoor van het WERELD NATUURFONDS is het eerste CO2 neutrale kantoorgebouw in Europa. Het verouderde laboratorium werd 10 jaar geleden verbouwd. Driedubbel glas, speciale houten lamellen voor de ramen, zonnepanelen en zonneboilers op het dak en warme-koude opslag in de grond zorgen ervoor dat het gebouw zelfvoorzienend is. De lichaamswar...

Kasteel Kerckebosch
Kasteel Kerckebosch

Ze zijn bij Kasteel Kerckebosch beretrots dat ze zijn genomineerd voor de Verkiezing Beste Ondernemer 2018 van Zeist. Als je deze film bekijkt wordt het snel duidelijk waarom. TV-kok Rudolf van Veen vertelt vol lof over het heerlijke eten, kijk maar.

Restaurant Beyerick in de prijzen
Restaurant Beyerick in de prijzen

Midden in het centrum van Zeist vind je een klein en heel bijzonder restaurant Restaurant Beyerick, gerund door chef Marcel en Rosalie Heintzberger. In 2018 viel Marcel met zijn kookkunst in de prijzen tijdens het zeer prestigieuze Eventt Culinair.

De Bijzondere Taarten Fabriek
De Bijzondere Taarten Fabriek

De Bijzondere Taarten Fabriek! Wat hebben we toch mooie initiatieven in Zeist! Ze combineren kansen voor mensen die anders niet aan het werk komen met heerlijke taarten.

Pelster Relatiegeschenken
Pelster Relatiegeschenken

Op elke auto zie je zwarte omlijstingen om de nummerplaten. Miljoenen van die platen komen van het Zeister bedrijf Pelster relatiegeschenken, elk jaar een half miljoen nieuwe. Dat doen ze goed. Pelster werd niet voor niets Onderneming van het Jaar 2017 in Zeist.

Sunny Camp - 3D-scan skischoenen
Sunny Camp - 3D-scan skischoenen

Voor mensen die graag skiën en geen pijnlijke voeten door slechte skischoenen willen, heeft Sunny Camp nu een 3D-scan. Door je voeten goed te scannen krijg je de voor jou ideale skischoenen. Echt ideaal. Ski specialist RTL-Snowmagazine besteedde er aandacht aan en is razend enthousiast.

Deel dit op

Fons Pennings

Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland

Telefoon: 0651313935

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2019 Wij zijn Zeist. Alle rechten voorbehouden.