Bedrijvigheid

Bedrijven en bedrijvigheid te over in Zeist niet alleen het aantal van 6000 bedrijven maar ook de eyecatchers. De KNVB-Campus en de hoofdkantoren van het Wereld Natuur Fonds en de Triodosbank zijn landelijk bekend. Naast dienstverlening kent Zeist ook maakindustrie, zoals bij de wereldwijd bekende orgelpijpenfabriek Stinkens en de Remia fabriek in Den Dolder.

Specialisten

De lijst van genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van Zeist is jaarlijks goed voor verrassingen. Succesvolle specialisten winnen de prijzen. Innovators als Speed Comfort lopen vooruit op het gebied van duurzaamheid. Een sportwinkel als Sunny Camp is bekend in de wijde omgeving vanwege service en kwaliteit. Dienstverlener E-Village is een grote speler is een specialistische markt, onbekend bij de consument, terwijl iedere Nedelander vrijwel dagelijks met de producten van het bedrijf in aanraking komt.

Nieuw

Het Zeister videoproductiebedrijf PenningsMedia maakt bedrijfsfilms in heel Nederland en dus ook voor Zeister bedrijven. Pennings Media innoveert ook, zoals met deze 360 graden beelden. We kennen de 360 graden beelden van Funda en Facebook. Nu is het ook mogelijk om 360 graden beeld op de site van een bedrijf te plaatsen, zoals hier de mooiste zaal van Slot Zeist.

Kasteel Kerckebosch
Kasteel Kerckebosch

Ze zijn bij Kasteel Kerckebosch beretrots dat ze zijn genomineerd voor de Verkiezing Beste Ondernemer 2018 van Zeist. Als je deze film bekijkt wordt het snel duidelijk waarom. TV-kok Rudolf van Veen vertelt vol lof over het heerlijke eten, kijk maar.

Restaurant Beyerick in de prijzen
Restaurant Beyerick in de prijzen

Midden in het centrum van Zeist vind je een klein en heel bijzonder restaurant Restaurant Beyerick, gerund door chef Marcel en Rosalie Heintzberger. In 2018 viel Marcel met zijn kookkunst in de prijzen tijdens het zeer prestigieuze Eventt Culinair.

De Bijzondere Taarten Fabriek
De Bijzondere Taarten Fabriek

De Bijzondere Taarten Fabriek! Wat hebben we toch mooie initiatieven in Zeist! Ze combineren kansen voor mensen die anders niet aan het werk komen met heerlijke taarten.

Pelster Relatiegeschenken
Pelster Relatiegeschenken

Op elke auto zie je zwarte omlijstingen om de nummerplaten. Miljoenen van die platen komen van het Zeister bedrijf Pelster relatiegeschenken, elk jaar een half miljoen nieuwe. Dat doen ze goed. Pelster werd niet voor niets Onderneming van het Jaar 2017 in Zeist.

Sunny Camp - 3D-scan skischoenen
Sunny Camp - 3D-scan skischoenen

Voor mensen die graag skiën en geen pijnlijke voeten door slechte skischoenen willen, heeft Sunny Camp nu een 3D-scan. Door je voeten goed te scannen krijg je de voor jou ideale skischoenen. Echt ideaal. Ski specialist RTL-Snowmagazine besteedde er aandacht aan en is razend enthousiast.

Boekhandel Kramer & van Doorn
Boekhandel Kramer & van Doorn

Boekhandel Kramer & van Doorn bestaat 25 jaar. En dat is mooi, want soms realiseren we ons niet dat het bijzonder is dat er in Zeist zoveel goede boekwinkels zijn. Dus Zeistenaren, je weet wat je te doen staat: zoek je een boek, dan ga je niet naar Bol, maar naar libris.nl

Sport Dojo Otoshi
Sport Dojo Otoshi

Sport Dojo Otoshi is misschien wel de leukste sportschool van Zeist. Dojo Otoshi is niet zomaar een judoschool, maar meer een sportclub met activiteiten naast de judolessen en een eigen clubhuis. Het team van Gerben en Wouter Cirkel leert de kinderen hoe je met respect met elkaar omgaat en ook hoe je gezonder kunt leven. Je vindt er tuimeljudo voor...

Fressini IJs wint Zilveren Spatel
Fressini IJs wint Zilveren Spatel

Fressini IJs van de Steynlaan heeft de Zilveren Spatel gewonnen in een ijsmaakwedstrijd van Het Vakblad IJs. Eigenaar Peter Brouwers maakte tijdens de wedstrijd hazelnoot-ijs. Wil het recept weten? Vergeet ’t maar, dat is geheim. Als hem daarnaar wordt gevraagd krijg je een ontwijkend antwoord. Het is wel erg lekker! Deze beelden zijn gemaakt do...

Voetbalschool Oranje
Voetbalschool Oranje

Bij de Zeister Voetbalschool Oranje kunnen voetballers tot 15 jaar hun individuele techniek verbeteren. Er wordt en speciale trainingsmethode gebruikt, met veel individuele aandacht en met behulp van slimme hulpmiddelen. Kijk maar hoe leuk dat er uit ziet.

Studiebegeleiding La Grange
Studiebegeleiding La Grange

Alle scholieren die zijn geslaagd voor hun eindexamen: GEFELICITEERD! Steeds vaker is dat met hulp van buiten school. Zo’n extra studieklas is nuttig maar niet leuk, maar als je dan de klos bent, dan maar bij de leukste: La Grange uit Zeist. Kijk naar dit geluk van de geslaagden...

C'est Bon Zeist , de beste noten van Nederland
C'est Bon Zeist , de beste noten van Nederland

Notenspecialist C’est Bon - 1e Hogeweg 73 - is genomineerd voor de Verkiezing Ondernemer van 2017 in Zeist. Kwaliteit en de net uitgebreide winkel bieden daar alle aanleiding toe. C’est Bon was in 2014 ook al De Beste Notenspecialist van Nederland.

Wijnhandel Geutjes - Ondernemer van 't Jaar 2015
Wijnhandel Geutjes - Ondernemer van 't Jaar 2015

Wijnhandel Geurtjes was, bij de verkiezing Ondernemer van 't Jaar 2015 winnaar in de categorie Retail & Horeca. Geutjes is gespecialiseerd in biologische wijnen, heeft een eigen wijngaard in Frankrijk waar topwijn vandaan komt, sponsort de Zeister wijngaard Hoog Beek & Royen en handelt op veilingen in exclusieve wijnen. Kijk maar eens achter de sc...

Triodos Bank
Triodos Bank

Steeds meer mensen kiezen voor een bank die verantwoord investeert. De Triodos Bank doet dat. En heeft het hoofdkantoor in Zeist. Als ze dan een filmpje maken, kiezen De Groene Winkel in Zeist als voorbeeld voor dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo heb je twee belangrijke economische spelers uit Zeist bij elkaar.

Speed Comfort - De Slimme Radiatorventilator
Speed Comfort - De Slimme Radiatorventilator

Dit is zo slim, een ventilatortje dat de warme lucht van je radiator omhoog blaast en hop, 30% minder stookkosten. En het komt gewoon van een bedrijf in Zeist. Speedcomfort won er de prijs voor HET GROENSTE IDEE VAN NEDERLAND 2015 mee.

"Dit is het radio 1 journaal met...Job Boot"

"Ik ken die stem?" Dit is Job Boot, al 37 jaar nieuwslezer bij het Radio 1 Journaal en presentator bij vele andere programma's, zoals "Met het Oog op Morgen". Je komt hem ook tegen als mediatrainer en voice-over stem. Meer weten? bootcommunicatie.nl

Lancering Elektrische Deelauto Zeist
Lancering Elektrische Deelauto Zeist

www.samenslimrijden-zeist.nl, zo heet de site waar je terecht kunt voor een elektrische deelauto. Best een interessant idee om met een groep mensen een auto te delen en dan meteen ook over te stappen op elektrisch rijden. Kijk maar hoe dat werkt.

Triodos Bank Zeist
Triodos Bank Zeist

Niet alleen bij station Driebergen wordt gebouwd. Vlak daarnaast, op landgoed De Reehorst verrijst het nieuwe gebouw van de Triodos Bank. Het gebouw is een ontwerp van architect Thomas Rau, die het pand van het Wereldnatuurfonds verduurzaamde en het nieuwe gemeentehuis in Zeist ontwierp. In deze film krijg je een mooi beeld van de plannen en de bou...

Station Huis ter Heide
Station Huis ter Heide

Café Spitfire aan de Amersfoortseweg was zichtbaar in verval geraakt, maar er wordt hard gewerkt aan de restauratie. Niet terug naar een café, maar zoals het gebouw er honderd jaar geleden uitzag als treinstation Huis ter Heide.

Job Boot Media Summer School
Job Boot Media Summer School

Wat doet Zeistenaar Job Boot na 33 jaar het Radio1 Journaal presenteren? Z'n kennis overbrengen aan anderen door mediatraining te geven in de Media Summer School.

Sloop Rabo computercentrum
Sloop Rabo computercentrum

Het voormalige computercentrum van de Rabobank wordt gesloopt. De sloop vind plaats achter de hekken van het zwaar beveiligde gebouw, maar tijdens de Demolition-Day van sloper Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechniek konden mensen een kijkje nemen. En dit is wat er allemaal te zien was.

Deel dit op
Copyright © 2020 Wij zijn Zeist. Alle rechten voorbehouden.