Bedrijvigheid

Bedrijven en bedrijvigheid te over in Zeist niet alleen het aantal van 6000 bedrijven maar ook de eyecatchers. De KNVB-Campus en de hoofdkantoren van het Wereld Natuur Fonds en de Triodosbank zijn landelijk bekend. Naast dienstverlening kent Zeist ook maakindustrie, zoals bij de wereldwijd bekende orgelpijpenfabriek Stinkens en de Remia fabriek in Den Dolder.

Specialisten

De lijst van genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van Zeist is jaarlijks goed voor verrassingen. Succesvolle specialisten winnen de prijzen. Innovators als Speed Comfort lopen vooruit op het gebied van duurzaamheid. Een sportwinkel als Sunny Camp is bekend in de wijde omgeving vanwege service en kwaliteit. Dienstverlener E-Village is een grote speler is een specialistische markt, onbekend bij de consument, terwijl iedere Nedelander vrijwel dagelijks met de producten van het bedrijf in aanraking komt.

Nieuw

Het Zeister videoproductiebedrijf PenningsMedia maakt bedrijfsfilms in heel Nederland en dus ook voor Zeister bedrijven. Pennings Media innoveert ook, zoals met deze 360 graden beelden. We kennen de 360 graden beelden van Funda en Facebook. Nu is het ook mogelijk om 360 graden beeld op de site van een bedrijf te plaatsen, zoals hier de mooiste zaal van Slot Zeist.

Alberto Axu Couture
Alberto Axu Couture

Bruidswinkel Alberto Axu Couture is van de drie bedrijven, genomineerd voor de beste winkel 2018 van Zeist, samen met Margriet Bloembinders en Corum Turkse levensmiddelen. Margriet Bloembinders de verkiezing, maar dat maakt de beelden van Alberto Axu Couture niet minder mooi. Kijk naar Alberto en zijn jurken, geniet en zwijmel.

Margriet beste winkel van Zeist 2018
Margriet beste winkel van Zeist 2018

Margriet bloembinders werd gekozen tot de beste winkel van 2018. Kijk hier naar een impressie van de verkiezingsavond met de zeer blije eigenaren Jelle Klinkhamer en Jan Heijmink.

Profile tv commercial met Ron Verkade
Profile tv commercial met Ron Verkade

Ron Verkade van de Zeister ProfiletyreCenter Verkade is de grappigste autobanden-man van Nederland. Daarom heeft Profile hem gevraagd voor een reclame spotje. Dat filmpje was te zien tijdens de WK voetbal wedstrijd Belgie-Frankrijk. Echt tè grappig!

SRO zoekt bedrijfsleider Dijnselburg Zeist
SRO zoekt bedrijfsleider Dijnselburg Zeist

Zwembad Dijnselburg in Zeist bouwt aan een mooie toekomst met een klimbos en vernieuwde horeca, en zoekt daarvoor een creatieve, bevlogen bedrijfsleider. zakelijk.sro.nl

Triodos Bank Zeist
Triodos Bank Zeist

Niet alleen bij station Driebergen wordt gebouwd. Vlak daarnaast, op landgoed De Reehorst verrijst het nieuwe gebouw van de Triodos Bank. Het gebouw is een ontwerp van architect Thomas Rau, die het pand van het Wereldnatuurfonds verduurzaamde en het nieuwe gemeentehuis in Zeist ontwierp. In deze film krijg je een mooi beeld van de plannen en de bou...

Kasteel Kerckebosch Bistoria
Kasteel Kerckebosch Bistoria

Sinds juli 2018 heeft Kasteel Keckebosch, naast een hotel en restaurant, een "bistoria", met een serre die zeven dagen in week open is en, volgens tv-kok Rudolph van Veen, heerlijk eten in een prachtige omgeving.

3D scan Sunny Camp
3D scan Sunny Camp

Hoe vind je de ideale wandelschoen, die perfect bij jouw voeten past? Sportspecialist Sunny Camp maakt een 3D scan van je voeten en zoekt met die gegevens de beste schoen. Nooit meer pijn aan je voeten als je op stap gaat.

Elektrische deelbakfiets
Elektrische deelbakfiets

In Zeist kun je een elektrische deelbakfiets lenen. Zo kun je zonder gebruik van een auto toch zware spullen vervoeren. De deelbakfietsen staat op verschillende plaatsen in Zeist en zijn te gebruiken via een app.

Hoofdkantoor Wereld Natuurfonds Zeist
Hoofdkantoor Wereld Natuurfonds Zeist

Het hoofdkantoor van het WERELD NATUURFONDS is het eerste CO2 neutrale kantoorgebouw in Europa. Het verouderde laboratorium werd 10 jaar geleden verbouwd. Driedubbel glas, speciale houten lamellen voor de ramen, zonnepanelen en zonneboilers op het dak en warme-koude opslag in de grond zorgen ervoor dat het gebouw zelfvoorzienend is. De lichaamswar...

Kasteel Kerckebosch
Kasteel Kerckebosch

Ze zijn bij Kasteel Kerckebosch beretrots dat ze zijn genomineerd voor de Verkiezing Beste Ondernemer 2018 van Zeist. Als je deze film bekijkt wordt het snel duidelijk waarom. TV-kok Rudolf van Veen vertelt vol lof over het heerlijke eten, kijk maar.

Restaurant Beyerick in de prijzen
Restaurant Beyerick in de prijzen

Midden in het centrum van Zeist vind je een klein en heel bijzonder restaurant Restaurant Beyerick, gerund door chef Marcel en Rosalie Heintzberger. In 2018 viel Marcel met zijn kookkunst in de prijzen tijdens het zeer prestigieuze Eventt Culinair.

De Bijzondere Taarten Fabriek
De Bijzondere Taarten Fabriek

De Bijzondere Taarten Fabriek! Wat hebben we toch mooie initiatieven in Zeist! Ze combineren kansen voor mensen die anders niet aan het werk komen met heerlijke taarten.

Pelster Relatiegeschenken
Pelster Relatiegeschenken

Op elke auto zie je zwarte omlijstingen om de nummerplaten. Miljoenen van die platen komen van het Zeister bedrijf Pelster relatiegeschenken, elk jaar een half miljoen nieuwe. Dat doen ze goed. Pelster werd niet voor niets Onderneming van het Jaar 2017 in Zeist.

Sunny Camp - 3D-scan skischoenen
Sunny Camp - 3D-scan skischoenen

Voor mensen die graag skiën en geen pijnlijke voeten door slechte skischoenen willen, heeft Sunny Camp nu een 3D-scan. Door je voeten goed te scannen krijg je de voor jou ideale skischoenen. Echt ideaal. Ski specialist RTL-Snowmagazine besteedde er aandacht aan en is razend enthousiast.

Boekhandel Kramer & van Doorn
Boekhandel Kramer & van Doorn

Boekhandel Kramer & van Doorn bestaat 25 jaar. En dat is mooi, want soms realiseren we ons niet dat het bijzonder is dat er in Zeist zoveel goede boekwinkels zijn. Dus Zeistenaren, je weet wat je te doen staat: zoek je een boek, dan ga je niet naar Bol, maar naar libris.nl

Sport Dojo Otoshi
Sport Dojo Otoshi

Sport Dojo Otoshi is misschien wel de leukste sportschool van Zeist. Dojo Otoshi is niet zomaar een judoschool, maar meer een sportclub met activiteiten naast de judolessen en een eigen clubhuis. Het team van Gerben en Wouter Cirkel leert de kinderen hoe je met respect met elkaar omgaat en ook hoe je gezonder kunt leven. Je vindt er tuimeljudo voor...

Fressini IJs wint Zilveren Spatel
Fressini IJs wint Zilveren Spatel

Fressini IJs van de Steynlaan heeft de Zilveren Spatel gewonnen in een ijsmaakwedstrijd van Het Vakblad IJs. Eigenaar Peter Brouwers maakte tijdens de wedstrijd hazelnoot-ijs. Wil het recept weten? Vergeet ’t maar, dat is geheim. Als hem daarnaar wordt gevraagd krijg je een ontwijkend antwoord. Het is wel erg lekker! Deze beelden zijn gemaakt do...

Voetbalschool Oranje
Voetbalschool Oranje

Bij de Zeister Voetbalschool Oranje kunnen voetballers tot 15 jaar hun individuele techniek verbeteren. Er wordt en speciale trainingsmethode gebruikt, met veel individuele aandacht en met behulp van slimme hulpmiddelen. Kijk maar hoe leuk dat er uit ziet.

Studiebegeleiding La Grange
Studiebegeleiding La Grange

Alle scholieren die zijn geslaagd voor hun eindexamen: GEFELICITEERD! Steeds vaker is dat met hulp van buiten school. Zo’n extra studieklas is nuttig maar niet leuk, maar als je dan de klos bent, dan maar bij de leukste: La Grange uit Zeist. Kijk naar dit geluk van de geslaagden...

C'est Bon Zeist , de beste noten van Nederland
C'est Bon Zeist , de beste noten van Nederland

Notenspecialist C’est Bon - 1e Hogeweg 73 - is genomineerd voor de Verkiezing Ondernemer van 2017 in Zeist. Kwaliteit en de net uitgebreide winkel bieden daar alle aanleiding toe. C’est Bon was in 2014 ook al De Beste Notenspecialist van Nederland.

Wijnhandel Geutjes - Ondernemer van 't Jaar 2015
Wijnhandel Geutjes - Ondernemer van 't Jaar 2015

Wijnhandel Geurtjes was, bij de verkiezing Ondernemer van 't Jaar 2015 winnaar in de categorie Retail & Horeca. Geutjes is gespecialiseerd in biologische wijnen, heeft een eigen wijngaard in Frankrijk waar topwijn vandaan komt, sponsort de Zeister wijngaard Hoog Beek & Royen en handelt op veilingen in exclusieve wijnen. Kijk maar eens achter de sc...

Deel dit op
Copyright © 2021 Wij zijn Zeist. Alle rechten voorbehouden.