Wat te doen in Zeist

Zeist heeft heel veel moois en daar mogen we trots op zijn. Wij zijn Zeist is een podium met berichten over wat Zeist mooi maakt en wat Zeist onderscheidt. 'Wat te Doen in Zeist' wijst je de weg naar typisch Zeisterse activiteiten en ook net buiten Zeist. Kortlopende en eenmalige evenementen vind je hier.
Wij zijn Zeist is actief op Facebook met filmpjes. Op het YouTube-kanaal Wij zijn Zeist zijn de filmpjes terug te vinden. Daarnaast vind je al het belangrijke nieuws over Zeist uit de media op de site van De Zeistenaar 

Virtueel door Slot Zeist
Virtueel door Slot Zeist
Altijd eens willen binnenkijken in Slot Zeist? Dat kan, via een rondleiding van Gilde Zeist. Dat is het allerleukst en de beste manier om veel achtergrondenverhalen van de gidsen te horen. Maar ook thuis kun je vast even binnenkijken via deze link: https://huub-house-visuals.captur3d.io/view/slot-zeist/slot-zeist Je wandelt van achter je computer door alle kamers van dit prachtige monument, je kunt zelf je route kiezen en op je gemak naar de prachtige plafonds kijken. In dit filmpje vast een voorproefje.
Deleted video
Deleted video
This video is unavailable.
Deel dit op
Copyright © 2023 Wij zijn Zeist. Alle rechten voorbehouden.