Promofilm

Er is veel te doen in Zeist. Evenementen zijn te vinden in allerlei agenda's. De beste manier om een evenement kracht bij te zetten is het inzetten van en klein promofilmpje en dat verspreiden via sociale media.

Wat gaan we doen met V&D?
Wat gaan we doen met V&D?

"Wat gaan we doen met V&D?" Wat vind jij? Kijk even naar dit filmpje wat de mensen op straat ervan vinden. Op WOENSDAG 6 DECEMBER 2017 is de toekomst van het V&D-pand onderwerp van discussie tijdens de eerste debatavond van het Lokaal Mediacentrum Zeist in de BIBLIOTHEEK.

Slot van Sinterklaas 2017
Slot van Sinterklaas 2017

De sfeer zit er goed in op het Slot van Sinterklaas. Moet je eens kijken wat de pieten aan het uitspoken zijn…En wat doet Sinterklaas daar nu?

Sinterklaasweer met Peter Timofeeff
Sinterklaasweer met Peter Timofeeff

Dat is leuk. Voormalig RTL-weerman Peter Timofeeff vertelt wat voor weer het wordt tijdens de Sinterklaasintocht Zeist

Marijke Helwegen
Marijke Helwegen

Welke verbouwing is het meest geslaagd, die van het centrum van Zeist of de verbouwing van Marijke Helwegen? Marijke Helwegen presenteert op 23 september Zeist op de Rode Loper, de grote show van alle ondernemers uit 't centrum van Zeist.

Wielerronde van Zeist
Wielerronde van Zeist

Na een herstart in 2016 is de wielerronde van Zeist weer helemaal terug, op een prachtig parcours met een mooi programma voor iedereen. Je kunt kijken naar topamateurs, oud-renners en prominenten of zelf meedoen aan het Kampioenschap van Zeist of een kinderrace.

Spinning voor KiKa - Team Jesper
Spinning voor KiKa - Team Jesper

Toen Zeistenaar Jeroen Kooijman zijn kleine neefje Jesper verloor door leukemie is hij begonnen met acties om geld op te halen voor KiKa. Tijdens het Sportief Zeist weekend op 26 en 27 augustus gaat Team Jesper vier uur lang spinnen. Het hele, aangrijpende filmpje van Jespers ouders, gemaakt door KiKa, kun je hier zien: vimeo.com

Landelijke atletiekkampen in Zeist - T&F Camps
Landelijke atletiekkampen in Zeist - T&F Camps

Je hebt voetbal-, tennis- en ponykampen in de zomer, maar er is maar één atletiekkamp in Nederland: de T&F Camps. De Track & Field Camps komen elk jaar naar Zeist, de ideale plek natuurlijk met de mooiste atletiekbaan van Nederland van de atletiekvereniging Fit, een prachtig zwembad Dijnselburg, bos en sporthal zo bij elkaar. Er komen toptrainers...

Zwembad Dijnselburg - Roofvogelshow
Zwembad Dijnselburg - Roofvogelshow

Op 9 juli opent zwembad Dijnselburg de zomervakantieperiode met een spectaculaire roofvogels show. Je kunt kijken naar de show, maar de volgels ook zelf vasthouden of met ze op de foto.

Landgoed Vollenhove
Landgoed Vollenhove

Vlak voor je vanuit Utrecht Zeist binnenkomt, staat het prachtige huis Vollenhove. Landgoed Vollenhove wordt nog steeds particulier bewoond door vier kleinkinderen van de eigenaar die het in 1922 kocht. Kijk eens hoe mooi dat er vanuit de lucht uitziet.

Ashtonia - The Ashton Brothers in Slot Zeist
Ashtonia - The Ashton Brothers in Slot Zeist

April 2017 - De Ashton Brothers zijn vier leipe theatermakers, die over de hele wereld geweldige shows geven. Ze kunnen zingen en muziek maken, zijn acrobaten en clowns en hebben een grenzeloze fantasie. Inmiddels zijn ze de theaters ontgroeid en hebben nu een eigen land: Ashtonia. En SLOT ZEIST is Ashtonia. Vanaf 7 april, de hele maand. Meer: htt...

Tentoonstelling:
Tentoonstelling: "Slotlaan in Zeist - Werk aan de Winkel" 2017

Februari 2017 - Voor de tentoonstelling "Slotlaan in Zeist - Werk aan de Winkel" over de Zeister middenstand is deze film door PenningsMedia bewerkt met verklarende teksten en muziek. De hele film is tijdens de tentoonstelling te zien in Slot Zeist.

Wouter Stips - solo expositie
Wouter Stips - solo expositie

Januari 2017 - Een prachtige overzichtstentoonstelling van kunstenaar Wouter Stips in Galerie Kortom - Voorheuvel 48 - Zeist. Zeker even gaan kijken.

Deel dit op
Copyright © 2020 Wij zijn Zeist. Alle rechten voorbehouden.