Promofilm

Er is veel te doen in Zeist. Evenementen zijn te vinden in allerlei agenda's. De beste manier om een evenement kracht bij te zetten is het inzetten van en klein promofilmpje en dat verspreiden via sociale media.

Zwembad Dijnselburg Zomer Fun Festival
Zwembad Dijnselburg Zomer Fun Festival

In zwembad Dijnselburg is het deze zomer zes weken lang feest met heel veel activiteiten in het Zomer Fun Festival. Info: zwembaddijnselburg.nl

Anneke Boot exposeert in Zeist
Anneke Boot exposeert in Zeist

Van 17 juli t/m 16 september exposeert kunstenares Anneke boot in Slot Zeist haar impressionistische schilderijen. info: slotzeist.nl

Week van het Zeister Bier
Week van het Zeister Bier

In juli 2018 werd de eerste Week van het Zeister Bier geopend met een proeverij met bier van zeven lokale en regionale brouwers. Gedurende een hele week zijn de twintig biersoorten verkrijgbaar bij tien Zeister horecagelegenheden.

Slot Zeist - rondleidingen
Slot Zeist - rondleidingen

Gilde Zeist verzorgt rondleidingen op Slot Zeist. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het Gilde zijn er twee weekenden in mei en september met special gekostumeerde rondleidingen. Kijk voor meer informatie op: gildezeist.nl

Blind Elephant Motorrun
Blind Elephant Motorrun

The Blind Elephant Motorrun, tachtig motoren, zijspan, trikes en quads in optocht over de Slotlaan op weg naar de Pyramide van Austerlitz. Te gast op de motoren mensen met een visuele beperking die uitgenodigd waren voor een rondrit door de provincie. De organisatie van dit tweejaarlijks evenment is in handen van Carla Schaad, zelf blind, en haar m...

Zeister sportsterren 2017
Zeister sportsterren 2017

Op de KNVB Campus werden de beste sporters van 2017 gehuldigd. Talent 2017 is geworden Florien Buitendijk, de sportploeg van 't jaar is Schaerweijde Hockey meisjes C1, sportvrouw is geworden Lucie Akkerman en de sportman Mark Kromeich. Kijk maar naar het verslag van de avond.

Lions Lente Rally
Lions Lente Rally

Lions Club Zeist Ter Bergen organiseerde een rally in en rond Zeist. De opbrengst van de rally wordt besteed aan een gezellige avond voor alleenstaande ouderen, die de club in januari 2019 organiseert.

Beste Zeister winkel 2018
Beste Zeister winkel 2018

Drie winkels in Zeist dingen mee naar de prijs van Beste Winkel 2018. Margriet Bloembinders, Alberto Axu Couture en Corum Turkse Levensmiddelen stellen zich voor.

Jan Janssen 50 jaar Tourwinnaar
Jan Janssen 50 jaar Tourwinnaar

50 Jaar geleden won Jan Janssen de Tour de France. Op 22 juni is hij de hoofdgast in Zeist in het Utrechts Wielercafé. Dan mag je niet missen! Geniet vast van de oude beelden zijn ziin overwinning. wielersport.slogblog.nl

Slottuintheater Lentefestival
Slottuintheater Lentefestival

Zondag 15 april: Het Slottuintheater Lentefestival, het leukste festival van Zeist. Een hele middag pret rond Slot Zeist. En gratis, ook dat nog!

Het grote Zeister Verkeersdebat
Het grote Zeister Verkeersdebat

Op 8 maart is er in de bibliotheek in Zeist een groot verkeersdebat met de thema's fietsveiligheid in Zeist, een tram van de Uithof naar Zeist en een autovrije Slotlaan. Het grote verkeersdebat wordt georganiseerd door het lokaal mediacentrum Zeist.

Lieke van den Akker speelt Tina the Musical
Lieke van den Akker speelt Tina the Musical

De 14-jarige Lieke van den Akker uit Zeist speelt de hoofdrol van Tina in Tina the Musical. Talent Lieke heeft al meer rollen in musicals gespeeld, dus hou haar in de gaten, want ze gaat nog ver komen.

Uit de school geklapt - Zeister basisonderwijs
Uit de school geklapt - Zeister basisonderwijs

Nog niet naar de tentoonstelling "Uit de school geklapt" in Slot Zeist over de Zeister lagere scholen geweest? Honderden klassenfoto's, attributen een klaslokaaltje van toen en oude films. Een aanrader.

Ashtonia - Slot Zeist; een terugblik
Ashtonia - Slot Zeist; een terugblik

In 2017 veroverden de Ashton Brothers Zeist met hun wervelende theatershow. Op 8 januari zijn ze te gast tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Zeist met een optreden op het plein van SlotZeist. Dat de dè kans om de Ashton Brothers in actie te zien, maar 8 januari is slechts een opwarmertje. Ze komen in juni 2018 weer een hele maand naar Ze...

Wat gaan we doen met V&D?
Wat gaan we doen met V&D?

"Wat gaan we doen met V&D?" Wat vind jij? Kijk even naar dit filmpje wat de mensen op straat ervan vinden. Op WOENSDAG 6 DECEMBER 2017 is de toekomst van het V&D-pand onderwerp van discussie tijdens de eerste debatavond van het Lokaal Mediacentrum Zeist in de BIBLIOTHEEK.

Slot van Sinterklaas 2017
Slot van Sinterklaas 2017

De sfeer zit er goed in op het Slot van Sinterklaas. Moet je eens kijken wat de pieten aan het uitspoken zijn…En wat doet Sinterklaas daar nu?

Deel dit op
Copyright © 2021 Wij zijn Zeist. Alle rechten voorbehouden.