Promofilm

Er is veel te doen in Zeist. Evenementen zijn te vinden in allerlei agenda's. De beste manier om een evenement kracht bij te zetten is het inzetten van en klein promofilmpje en dat verspreiden via sociale media.

Landgoed Vollenhove
Landgoed Vollenhove

Vlak voor je vanuit Utrecht Zeist binnenkomt, staat het prachtige huis Vollenhove. Landgoed Vollenhove wordt nog steeds particulier bewoond door vier kleinkinderen van de eigenaar die het in 1922 kocht. Kijk eens hoe mooi dat er vanuit de lucht uitziet.

Ashtonia - The Ashton Brothers in Slot Zeist
Ashtonia - The Ashton Brothers in Slot Zeist

April 2017 - De Ashton Brothers zijn vier leipe theatermakers, die over de hele wereld geweldige shows geven. Ze kunnen zingen en muziek maken, zijn acrobaten en clowns en hebben een grenzeloze fantasie. Inmiddels zijn ze de theaters ontgroeid en hebben nu een eigen land: Ashtonia. En SLOT ZEIST is Ashtonia. Vanaf 7 april, de hele maand. Meer: htt...

Tentoonstelling:
Tentoonstelling: "Slotlaan in Zeist - Werk aan de Winkel" 2017

Februari 2017 - Voor de tentoonstelling "Slotlaan in Zeist - Werk aan de Winkel" over de Zeister middenstand is deze film door PenningsMedia bewerkt met verklarende teksten en muziek. De hele film is tijdens de tentoonstelling te zien in Slot Zeist.

Wouter Stips - solo expositie
Wouter Stips - solo expositie

Januari 2017 - Een prachtige overzichtstentoonstelling van kunstenaar Wouter Stips in Galerie Kortom - Voorheuvel 48 - Zeist. Zeker even gaan kijken.

Deel dit op
Copyright © 2020 Wij zijn Zeist. Alle rechten voorbehouden.